Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко взяв під свій особистий контроль справу розслідування загибелі В’ячеслава Чорновола

Справу розслідування загибелі В’ячеслава Чорновола Президент Ющенко взяв під свій особистий контроль. Про це „Гал-info” повідомив народний депутат України, рухівець Ярослав Кендзьор.
 „23 серпня цього року в день відкриття пам’ятника В’ячеславу Чорноволу у Києві в мене та ще кількох депутатів НРУ відбулася розмова з Президентом Ющенком, котра стосувалася деталей загибелі нашого соратника В’ячеслава Чорновола. Тоді ж Президент пообіцяв нам відновити розслідування та взяти під особистий контроль цей процес. Для нас, як і для самого Президента, справа честі зробити все можливе, аби слідство завершилося. Тому я сподіваюся на те, що скоро вже буде поставлено крапку у цій справі”, – розповів Ярослав Кендзьор.
 Ярослав Кендзьор переконаний у тому, що загибель В’ячеслава Чорновола – це політичне вбивство. „Якби це не було замовне політичне вбивство та якби правоохоронці захотіли докопатися до причин загибелі Чорновола, крапка у слідстві була би поставлена давно. Але ж серед політиків, як серед самих правоохоронців, є люди, яким не вигідне оприлюднення правди. Саме тому ця справа вже тягнеться 7 років”, – додає сподвижник ідей В’ячеслава Чорновола Ярослав Кендзьор.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ