Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко й Богатирьова на засіданні РНБО розглянуть земельні проблеми, може згадають телеграму львівського мера

Сьогодні, 18 січня, о 14.30 під головуванням Президента України Віктора Ющенка відбудеться засідання Ради національної безпеки та оборони України. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба Глави держави.
На засіданні розглядатиметься стан додержання законодавства та заходи щодо підвищення ефективності державної політики у сфері регулювання земельних відносин. Йтиметься також про стан виконання рішень РНБОУ, зокрема, рішень з питань використання та охорони земель.
Після завершення засідання у Секретаріаті Президента України відбудеться заява для преси Секретаря РНБОУ Раїси Богатирьової.
Нагадаємо, учора міський голова Львова та депутати Львівської міської ради надіслали телеграму Президенту України Віктору Ющенку з проханням особисто втрутитися у ситуацію зі спробами привласнення 350 гектарів унікальних лісів та привласнення п’ятнадцяти земельних ділянок.
Телеграми з приводу цієї справи міський голова надіслав також голові Львівської обласної державної адміністрації Петру Олійнику та прокурору Львівської області Олексію Баганцю.
Нагадаємо, протягом року інтереси Львівської міської ради у цій справі в судових інстанціях відстоювали депутати Львівської міської ради Віра Лясковська, Тетяна Крушельницька та Юрій Кужелюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ