Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко збирається оскаржити рішення Донецького суду, що скасував його указ по Бандері

Третій Президент України, лідер «Нашої України» Віктор Ющенко звернувся до Донецького окружного адміністративного суду із заявою, у якій просить терміново надіслати копію рішення, яким Донецький окружний адміністративний суд визнав протиправним Указ Президента України В.А.Ющенка про присвоєння Степану Бандері звання героя України від 2 квітня 2010 року, – повідомила прес-служба НСНУ.

 

«Вважаю, що при прийнятті оскаржуваного Указу, Президент України діяв в повній відповідності з вимогами статті 19 Конституції України. За таких умов, у Донецького окружного адміністративного суду відсутні правові підстави для скасування Указу.

 

Крім того, при ухваленні вказаного рішення, судом було порушено норми процесуального законодавства, а саме статей 2, 6, 19, 155 Кодексу адміністративного судочинства України.
З урахуванням наведеного вище вважаю, що у мене, як у зацікавленої особи є передбачене чинним законодавством України право на апеляційне оскарження рішення, яким вищевказаний суд визнав протиправним Указ Президента України В.А.Ющенка про присвоєння Степану Бандері звання героя України.

 

З метою реалізації мого права на оскарження незаконного рішення Донецького окружного адміністративного суду, прошу терміново надіслати мені копію рішення, яким Донецький окружний адміністративний суд визнав протиправним Указ Президента України В.А.Ющенка про присвоєння Степану Бандері звання героя України від 2 квітня 2010 року», – йдеться в заяві.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ