Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенко здивований діями парламенту щодо Юрія Луценка

Президенту Віктору Ющенку незрозумілий мотив парламенту відсторонити від виконання обов'язків міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Про це у четвер заявила прес-секретар глави держави Ірина Ванникова, повідомляє прес-служба Президента.

"У висунутих журналістами претензіях до міліції спочатку мають розібратися правоохоронні органи, а вже після їхніх висновків своє слово міг би сказати парламент", – цитує речниця слова Президента.  Утім, на думку глави держави, Верховна Рада ухвалила рішення, яке, по суті, відкидає давній правовий принцип презумпції невинності.
Президент підтримує діяльність Луценка на посаді міністра. Тепер, на переконання Ющенка, Верховна Рада має ретельно розібратися в ситуації, щоб прийняти рішення, яке ґрунтується на фактах, а не на емоціях політиків. 
Нагадаємо, що у четвер було створено парламентську тимчасову слідчу комісію з питань перевірки фактів корупційних дій, зловживання службовим становищем з боку міністра МВС Юрія Луценка й окремих посадових осіб міністерства, що приведені в статті "Інша міліція" газети "2000".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ