Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ющенку треба забути про будь-які високі державні посади, – Юрій Луценко

Лідер Громадянського руху «Народна самооборона» Юрій Луценко вважає, що після бездарного керування державою впродовж останніх п’яти років колишньому президенту Вікторові Ющенко треба забути про високі державні посади. Так Юрій Луценко прокоментував інформацію, що з’явилась у ЗМІ, про зустріч з Вірою Ульянченко, на якій вона намагалась схилити лідера «Народної самооборони» до підтримки кандидатури Віктора Ющенка на посаду прем’єр-міністра, – повідомила прес-служба Народної самооборони.
 

«Я спростовую інформацію про будь-які переговори щодо підтримки «Народною самообороною» кандидатури Віктора Ющенка на посаду прем’єра. Більше того, можу публічно заявити, що п’ять років президентства Ющенка — це п’ять років пустопорожньої псевдопатріотичної балаканини, не підтвердженої жодною справою, втрачених можливостей, зрад та удаваної боротьбі з корупцією», — так оцінив результати роботи Ющенка Юрій Луценко.

 

«Думаю, що після цього йому треба забути про можливість обіймати будь-які високі державні посади», — вважає лідер «Народної самооборони».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ