Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З 11 вересня 2006 року ВАТ "Компанія з управління активами "Росан-Капітал" отримала ліцензію для діяльності з управління активами

З 11 вересня 2006 року ВАТ "Компанія з управління активами "Росан-Капітал" Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку видано ліцензію для діяльності з управління активами інституційних інвесторів. Про це повідомила „Гал-іnfо” прес-служба Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку.
  Компанія з управління активами „Росан-Капітал” управляє активами інвестиційних та пенсійних фондів, адмініструє недержавні пенсійні фонди та надає аналітично-консультаційні послуги.
  Інвестиційно-фінансова група „Росан-Капітал” є одною з небагатьох фінансових структур, які працювали з приватизаційними сертифікатами, зберегли добре ім'я і пережили фінансову кризу 1994-95 рр. вона складається з  декількох підприємств, а саме „Росан-Довіра-Реєстратор”, Росан-Цінні Папери”,  „Росан-Капітал”, „Росан-Бізнес-Консалтинг”.
 ІФГ „Росан-Капітал” є власником контрольних пакетів ВАТ „Прогрес”, ВАТ “Термопластавтомат”, великих пакетів акцій ВАТ „ЛЗБВ”, ВАТ „Чисті метали” та інших. Крім цього, інвестиційно-фінансова група має у своїх активах портфельні інвестиції в акціях „Азовсталі”, Нафтопереробного комплексу “Галичина”, „Західенерго”, Жидачівського целюлозно-паперового комбінату, Харцизького трубного заводу та інших провідних підприємств України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ