Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З 15 березня при оформленні митних декларацій до електронних копій ВМД у графі 44 вноситиметься символ „*”

У зв’язку із набранням чинності наказом Держмитслужби України від 11 січня 2006 року „Про внесення змін до деяких наказів Держмитслужби України”, Департаментом інформаційних технологій та митної статистики Держмитслужби доопрацьовано програмно-інформаційний комплекс „Автоматизована система митного оформлення товарів”.
З метою ідентифікації спільних для усіх товарів документів, реквізити яких зазначаються у графі 44 основного аркуша вантажної митної декларації форми МД-2, з 15 березня до електронних копій ВМД у графі 44 вноситиметься символ „*” біля коду кожного документу, який стосується всіх задекларованих товарів. У паперових примірниках зазначений символ не відображається. Як зазначили „Гал-info”  у прес-службі Львівської митниці, це робиться з метою ідентифікації спільних для усіх товарів документів.
Як розповів „Гал-info” митний брокер, член Громадської ради при Львівській митниці, член КПЛ Теодор Дяків, знаком „*” відзначатимуться лише ті документи, які стосуються усього вантажу. Не потребують цього документи на частини вантажу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ