Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 1 червня у Львові розпочнеться третій етап реконструкції вул. Шевченка: як буде їздити транспорт

З 1 червня розпочнеться ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка - на відрізку від вул. Залізнична до вул. Єрошенка.
Фото: ЛМР

Про це повідомив, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, - інформує пресслужба ЛМР.

«Ремонт на вул. Шевченка розпочинається 1 червня в частині від вул. Єрошенка до вул. Залізнична. Тому лише ця ділянка буде перекрита для руху автомобілів. Ділянку від вул. Єрошенка до вул. Ярослава Мудрого будемо поетапно брати в роботу. Та зараз вона буде відкритою для проїзду. Про наступні перекриття будемо повідомляти.

Відзначу, що реконструкція всієї вул. Шевченка відбувається в одній концепції. Дві ділянки ми вже відремонтували, залишається з’єднати їх з третьою. Повністю завершена вулиця позитивно впливатиме на рух транспорту, велосипедистів, буде зручною для пішоходів. Адже там буде чотири смуги для руху транспорту, які в напрямку до центру плавно зменшаться в кількості до трьох. Буде смуга для громадського транспорту, будуть замінені світлофорні об’єкти, влаштовані хідники, велодоріжки.

Також в майбутньому буде ще четвертий етап реконструкції вул. Шевченка – від вул. Левандівської до вул. Ковча. У цій частині буде передбачено влаштування пересадкового вузла для приміських автомобілів», - повідомив Андрій Білий.

За інформацією управління транспорту ЛМР, у зв’язку зі зміною організації дорожнього руху внаслідок проведення реконструкції вул. Шевченка, міські автобусні маршрути № 17 та № 61 тимчасово курсуватимуть зі зміненою схемою руху.

  • Міський автобусний маршрут № 17, який курсує із вул. Рудненської до вул. Миколайчука, здійснюватиме об’їзд такими вулицями:

у напрямку руху з мікрорайону «Левандівка»:
вул. Левандівська – нова розв’язка (квазікільце) – вул. Залізнична – вул. Ясна - вул. Комарова – вул. Сорохтея – вул. Бортнянського – вул. Юнаківа – вул. Шевченка – далі за маршрутом;

у зворотному напрямку:
вул. Шевченка – вул. Юнаківа – вул. Бортнянського – вул. Сорохтея – вул. Комарова – вул. Ясна – вул. Залізнична – нова розв’язка (квазікільце) – вул. Шевченка – вул. Левандівська – далі за маршрутом.

  • Міський автобусний маршрут № 61, який курсує із с. Підрясне до с. Підбірці, здійснюватиме об’їзд такими вулицями:

у напрямку руху з мікрорайону Рясне:
вул. Шевченка – вул. Ковча – вул. Винниця – вул. Тунельна – вул. Варшавська – пр. В. Чорновола – пл. Різні – далі за маршрутом;

у зворотному напрямку:
пл. Різні – пр. В. Чорновола – вул. Варшавська – вул. Тунельна – вул. Винниця - вул. Ковча – вул. Шевченка – далі за маршрутом.

Управління транспорту просить вибачення за тимчасові незручності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ