Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

З 1 грудня набуде чинності постанова НКРЕ України „Про внесення змін до тарифів на електричну енергію…”

З 1 грудня цього року набуде чинності постанова НКРЕ України №1280 від 10.11.2009 року „Про внесення змін до тарифів на електричну енергію, що відпускається населенню та населеним пунктам, та Порядку застосування тарифів на електроенергію, що відпускається населенню і населеним пунктам”. Повідомив відділ корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.

 

Згідно з вищевказаною постановою, відпуск електроенергії населенню, яке проживає в багатоквартирних будинках не газифікованих природним газом, і у яких відсутні або не функціонують системи централізованого теплопостачання, буде проводитись за тарифом 18,72 коп. за 1 кВт/Год з ПДВ.

 

ВАТ „Львівобленерго” застосовуватиме тариф 18,72 коп. за 1 кВт/Год з ПДВ у розрахунках за спожиту електроенергію для населення, що проживає у вищевказаній категорії будинків, на підставі документів, наданих Товариству місцевими органами влади та ВАТ„Львівгаз”.    

 

Дія постанови НКРЕ України №1280 від 10.11.2009 року не розповсюджується на  багатоквартирні будинки, мешканці яких добровільно відмовились від послуг теплопостачання, а система центрального опалення в будинках є і може функціонувати.

 

Тарифи на електроенергію для інших груп населення залишились без змін. Нагадаємо, що тариф на електроенергію для населення становить 24,36 коп. за 1 кВт/Год з ПДВ; населення, яке проживає в сільській місцевості — 22,5 коп. за 1 кВт/Год з ПДВ; населення, яке проживає в будинках, обладнаних кухонними електроплитами, електроопалювальними установками —18,72 за 1 кВт/Год з ПДВ.

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ