Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З 1 липня в Городку планують збільшили тариф на квартирну плату на 33%

З 1 липня в  Городку планують збільшили тариф на квартирну плату на 33% – з 0,45 грн за м. кв до 0,60 грн за м. кв. Про це «Гал-info» повідомив заступник голови Городоцької міської ради Олег Будзин.
За його словами, згідно із законодавством, постанову про підвищення тарифів на квартирну плату направлено в Антимонопольний комітет та опубліковано в пресі. «Якщо не буде ніяких зауважень, тарифи на квартирну плату піднімуть з 1 липня», - сказав Олег Будзин.
Згідно з аналізом регуляторного впливу виконкому міської ради «Про затвердження тарифів на квартирну плату по «КП «Управління будинками №1». Управління нараховує квартирну плату плату мешканцям з тарифом 0,45 грн за м. кв. згідно рішення виконкому Городоцької міськради від 15  вересня 2005 року. За цей час зросли витрати – збільшилася мінімальна заробітна плата та ціни електроенергію, газ, паливно-мастильні та будівельні матеріали. Зростання тарифів також пов’язане із збільшенням витрат на збирання та транспортування побутових відходів.
Форсування тарифів здійснено з врахуванням планових витрат на утримання будинків та при будинкових територій, загальної площі і рівня рентабельності в розмірі 5%.
Борги підприємства станом на 1 травня цього року становлять  36,8 тис. грн., заборгованість населення за квартирну плату на цю саму дату становить 70,7 тис. грн.
КП «Управління будинками №1», створене виконкомом Городоцької міської ради 25 грудня 2003 року (рішення №741).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ