Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 1 лютого львів’яни зможуть отримати закордонний паспорт за добу, але за 1000 гривень

З 1 лютого 2008 року мешканці Львова зможуть виробити закордонний паспорт всього за одну добу, щоправда, за це треба буде викласти близько тисячі гривень. Про це повідомив сьогодні журналістам начальник ГУ МВС України у Львівській області Василь Пісний. Нагадаємо, термінова видача закордонних паспортів у Львові проводиться в рамках експерименту міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
«Людина приходить до нас о 10-й годині ранку, фотографується, ми одразу подаємо документи до Києва і на наступний день в 10-й годині людина отримує свій закордонний паспорт», — розповів Василь Пісний. Щоправда, за таку послугу потрібно викласти близько тисячі гривень. Раніше, за словами Пісного, термінове вироблення закордонного паспорта коштувало 680 гривень.
«Експеримент поширюється лише по місту Львову. Проте, якщо швидко отримати закордонний паспорт захоче людина, яка живе поза межами Львова – тобто з району або з якогось міста на Львівщині, то це займе від однієї доби до трьох, і коштуватиме така послуга більше тисячі гривень», — розповів Василь Пісний.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ