Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 1 лютого відкрито реєстрацію анкет для набору в рамках проекту "Нове обличчя кордону"

1 лютого стартувало анкетування для проходження служби в підрозділах ОКПП «Київ» у рамках "Нового обличчя кордону" -прес-служба Держприкордонслужби.

Відсьогодні відкрито реєстрацію анкет для окремого набору в рамках проекту «Нове обличчя кордону» для доукомплектування підрозділів Окремий контрольно-пропускний пункт «Київ».

Усі бажаючі поповнити ряди Держприкордонслужби, а саме служити в підрозділах Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» можуть зробити перший крок до своєї мрії – заповнити анкету для участі у відборі на офіційному сайті відомства https://newface.dpsu.gov.ua/

Подати анкету можна по 28 лютого цього року. Після реєстрації, кожному учаснику Проекту надійдуть SMS-запрошення із визначеним часом та місцем прибуття для подальшого проходження відбору. Нагадуємо, що електронні анкети кандидатів приймаються та обробляються автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб Держприкордонслужби.

У відборі мають право брати участь як військовослужбовці Держприкордонслужби – на посади сержантського та офіцерського складу, так і цивільна молодь – на посади сержантського складу.

Учасники, які пройдуть основні етапи відбору, серед яких тестування та перевірка фізичної підготовки, продовжуватимуть опановувати прикордонну справу на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України.

Служба в Державній прикордонній службі України – це престиж. Кожний прикордонник має стабільну й цікаву роботу з перспективою постійного кар’єрного зростання та професійною підготовкою за міжнародними стандартами, гідний рівень грошового забезпечення – від 13 тисяч гривень, та гарантований соціальний захист.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ