Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 1 по 31 травня 2006 року триватиме 7-ма міжнародна кампанія “Кинь курити та виграй”

З 1 по 31 травня 2006 року Всесвітня організація охорони здоров’я, організація CINDI  Україна, Міністерство охорони здоров’я України, Інститут кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска проводять 7-му міжнародну кампанію “Кинь курити та виграй”. Згідно з умовами акції, її учасниками можуть стати: особи, яким вже виповнилося 18 років; особи, які щодня викурюють більше однієї сигарети протягом року; особи, які хочуть кинути курити і готові відмовитися від сигарет на термін з 1-го по 31 травня.

Між учасниками цього заходу відбудеться розіграш міжнародного суперпризу  – 10 тисяч у.о. та 6 континентальних призів по 2500 у.о.
В Україні серед учасників додатково розігруються національний приз – комп’ютер, приз для помічника учасника та приз для медичного працівника, що залучив до участі в акції своїх пацієнтів курців – телевізор. Минулоріч цей приз отримав мешканець Червонограда.
Анкети учасників акції безкоштовно можна отримати у Львівському обласному центрі здоров’я (вул. Левицького, 16) та в аптеках “3 і”, “Едельвейс”, “Ваша аптека”.
Додаткову інформацію щодо умов проведення акції можна отримати на сайті http://www.gquit.org.ua. Про це повідомила прес-служба ГУОЗ ЛОДА.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ