Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З 1 серпня Wexler Group припиняє поставки дизпалива з РФ

Як повідомила нс сторінці у Facebook компанія Wexler Group, з 1 серпня вони припинять поставляти дизпаливо з РФ.

З 1-го серпня Wexler Group вимушена призупинити поставки дизельного палива походженням з РФ трубопровідним транспортом у зв’язку з прийняттям Постанови Кабінету Міністрів України № 624 про “Питання запровадження спеціального мита на окремі товари походженням з Російської Федерації, що ввозяться на митну територію України”, якою зокрема встановлюється додаткове спецмито 3,75% p 1-го серпня та 4% з 1-го жовтня на імпорт дизельного палива.

Рішення прийнято у зв’язку з тим, що додаткове спецмито робить подальші поставки палива трубопровідним транспортом економічно недоцільними.

Для того щоб задовольнити попит наших клієнтів, група Wexler активно займається диверсифікацією джерел та способів поставок. Компанії Wexler Group залишаться надійним партнером для численних споживачів палива.

Довідка:

Wexler Group — група компаній, що займається імпортом, реалізацією нафтопродуктів та зрідженого газу. Группа є найбільшим імпортером нафтопродуктів України. Обсяг продажів групи Wexler у 2018 році оцінюється в 1,4 млн тон. За 2018 рік підприємства групи сплатили 10,921 млрд грн податків у вигляді ПДВ і акцизу.

До складу групи входять 10 компаній, розташованих як в Україні, так і за її межами. Засновником та головним акціонером компанії є Петро Белз. Чисельність працівників компанії на сьогодні налічує близько 600 осіб.

Wexler Group

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ