Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

82% співробітників Міноборони стануть цивільними

Унаслідок реформування Міноборони у 2019 році 82% працівників Міністерства оборони стануть державними службовцями або службовцями.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак під час урочистого ритуалу звільнення з військової служби генералів та офіцерів апарату Міноборони та Генштабу ЗСУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“82% працівників Міністерства оборони будуть державними службовцями або службовцями, і тільки 18% - це будуть офіцери військовослужбовці, які на ротаційній основі будуть у відрядженні зі Збройних сил у Міністерстві оборони, де будуть виконувати відповідні функції. Ця ротація буде постійно проводитись для того, щоб ефективно підвищувати рівень взаємодії між військовими органами управління і Міністерством оборони”, - заявив Полторак.

Міністр також наголосив, що 2018-й був роком, коли продовжилась реформа Міноборони та ЗСУ, реформа органів військового управління, кадрового забезпечення і підготовки особового складу, логістичного забезпечення, забезпечення новою системою харчування тощо. За словами Полторака, з 1 січня 2019 міністерство почне працювати “з новою філософією, з новою структурою, з новими функціями та завданнями, з новими повноваженнями і відповідальністю за прийняття рішень”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ