Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З 1 січня ціна на газ для населення та промисловості не змінилась і залишилась на рівні 2009 році, – Тимошенко

З 1 січня ціна на газ для населення та промисловості не змінилась і залишилась на рівні 2009 році. Про це Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила на «5 каналі» в програмі «Народне ток-шоу. «Майдан. Лідер нації». «З 1 січня не змінюється ціна на газ для громадян для України і для промисловості», - підкреслила Глава Уряду. Повідомило управління у зв'язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ.

 

Крім того, Юлія Тимошенко запевнила, що газотранспортна система України і надалі залишатиметься у державній власності.

 

«Поки я у владі, чи в опозиції, поки я жива, я не допущу, щоб хтось зазіхав на газотранспортну систему, яка є нашою зброєю у зміцненні нашої незалежності - політичної і енергетичної», - підкреслила Прем’єр-міністр.

 

Вона нагадала, що ще будучи в опозиції домоглася прийняття закону, який захищає українську газотранспортну систему, забороняє її приватизовувати, передавати в оренду тощо. Крім того, Юлія Тимошенко нагадала, що свого часу змогла прибрати  з газового ринку такі корупційні підприємства, як РосУкрЕнерго.

 

«Сьогодні ГТС на 100% державна і я прибрала з газотранспортної системи всі ці ракові пухлини, які були запровадженні у тому числі і сьогоднішніми кандидатами в Президенти, це, зокрема, РосУкрЕнерго. Сьогодні ми маємо власність, маємо шлях до енергетичної незалежності України і ми його будемо зміцнювати», - наголосила Юлія Тимошенко.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ