Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 25 квітня у Львові планують завершити опалювальний сезон

Зважаючи на зростання температури зовнішнього повітря та звернення мешканців, від завтра, 25 квітня, у Львові планують завершити опалювальний сезон. Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, готується розпорядження міського голови про закінчення опалювального сезону 2016-2017 рр.

«Від завтра відбуватиметься підвищення температури зовнішнього повітря, тому, зважаючи на потепління та звернення мешканців, з 25 квітня плануємо завершити опалювальний сезон у Львові», - розповіли у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо: у Львові опалювальний сезон 2016-2017 рр. розпочався 11 жовтня 2016 року.

За цей час опалювальний сезон два рази призупинявся, через підвищення температури зовнішнього повітря. Першого разу 31 березня було призупинено опалювальний сезон для усіх споживачів теплопостачальних підприємств, а 7 квітня, у зв’язку з похолоданням, подачу опалення було відновлено. Тоді з 10 квітня теплопостачання знову було призупинено, а 12 квітня – відновлено. У той же час, опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснювалося на підставі звернень керівників закладів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ