Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 26 вересня по 1 жовтня у Львові відбуватиметься міжнародний науковий конгрес «Іван Франко: дух, наука, думка, воля»

У Львівському національному університеті імені Івана Франка з 26-го вересня по 1 жовтня  відбуватиметься міжнародний науковий конгрес «Іван Франко: дух, наука, думка, воля», приурочений відзначенню 150-річчя від дня народження Івана Франка. Про це „Гал-info» розповіла керівник центру громадських зв’язків ЛНУ ім. Івана Франка Леся Бартіш.

У вівторок, 26 вересня, відбудеться реєстрація учасників конгресу та презентація компакт-диску поезій Франка «Зів’яле листя». У середу, 27 вересня, у конгресі візьмуть участь міністр освіти і науки України Станіслав Ніколаєнко, міністр культури і туризму України Ігор Ліховий, голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, міський голова Львова Андрій Садовий. Вступним словом розпочне засідання учасників конгресу у середу, 27 вересня,  ректор ЛНУ ім. Івана Франка Іван Вакарчук.
У рамках міжнародного конгресу «Іван Франко: дух, наука, думка, воля» відбуватимуться „круглі столи” «Академічне франкознавство: стан і проблеми» та «Іван Франко в ХХІ ст.» Учасники конгресу візьмуть участь в екскурсіях «Місцями Івана Франка у Львові» та відвідають малу батьківщину Каменяра.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ