Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 5 до 9 березня у Львові в Центр туристичної інформації звернулося 230 туристів

За чотири дні – з 5 до 9 березня – в Центр туристичної інформації у Львові звернулося 230 туристів із 13 країн світу. Більшість звернень були від жителів нашого міста, а також від мешканців Києва, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Дніпропетровська, Івано-Франківська. Відтак, 30 % звернень були від іноземних туристів, найбільше з Великобританії, Росії, Польщі, США та Франції. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«До Центру туристичної інформації зверталися також представники Португалії, Іспанії, Німеччини і навіть Японії, Австралії та Гаваїв», – повідомили у Центрі туристичної інформації, що на площі Ринок.

 

«Туристів найбільше цікавили події в місті, Свято шоколаду, друкована продукція, культурні атракції Львова. Частими були питання, що можна побачити в місті, де можна отримати екскурсію, як можна добратися до того чи іншого міста», - розповіла працівник центру Надія Луців.

 

Нагадаємо, з 1998 року у Львові під захистом ЮНЕСКО - понад 366 пам'яток архітектури. Якщо взяти Україну в цілому, то у Львові концентрується понад 53% усіх архітектурних пам'яток України. Візиткою міста стали 60 музеїв, 100 церков різних конфесій.

 

Центр туристичної інформації працює з 10.00 до 18.00, у суботу - з 10.00-17.00, у неділю - з 10.00 до 16.00 години. Довідки можна отримати за телефоном 254 60 79, або за електронною адресою [email protected].

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ