Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З 5 жовтня суб’єкти господарювання, права яких з видачі документів дозвільного характеру порушені, зможуть звернутися в суд і вимагати відшкодування моральних збитків — Ярослав Кашуба

З 5 жовтня суб’єкти господарювання, права яких з видачі документів дозвільного характеру будуть порушені, зможуть звернутися в суд і вимагати відшкодування моральних збитків, — повідомив «Гал-info» голова представництва

Держпідприємництва України у Львівській області Ярослав Кашуба. За його словами, з 5 жовтня вступає в дію частина 1 статті 4 ЗУ «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», яка покликана уніфікувати дозвільну систему в Україні і значно спростити процедуру одержання документів дозвільного характеру.
Зважаючи на це, представництво Держпідприємництва вже попередило всі РДА та міськвиконкоми Львівської області, що з 6 жовтня розпочнеться перевірка їхньої роботи щодо видачі документів дозвільного характеру.
 Результати перевірки будуть надані голові Львівської ОДА Петру Олійнику, щоб він зміг аналізувати роботу органів державної влади з підтримки та сприяння підприємництву.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ