Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

В Україні оголошують флешмоб до тижня безпеки дорожнього руху

Як повідомляють у прес-службі Центру громадського здоров’я МОЗ України, із 6 по 12 травня в Україні оголошено тиждень безпеки дорожнього руху.
В Україні оголошують флешмоб до тижня безпеки дорожнього руху

В Україні лише за минулий рік сталося більше 150 тис. ДТП, в яких загинуло близко 3 500 людей і ще 31 тисяча травмованих. За даними ВООЗ, в світі смертність внаслідок ДТП з кожним роком зростає і нині становить в середньому 1,35 млн людей на рік. Тобто 3 700 людей в світі щодня гинуть в аваріях на дорогах. Також у звіті ВООЗ зазначається, що найчастіше в ДТП гинуть діти та молодь до 29 років.

З метою привернення уваги суспільства до питання безпеки дорожнього руху зокрема в Україні, громадські активісти за підтримки партнерів та органів державної влади органіовують флешмоб, в якому може взяти участь кожен охочий. 

Щоби стати учасником флешмобу, потрібно зняти коротке відео, на якому власним прикладом продемонструвати дотримання правил дорожнього руху та закликати інших дотримуватися цих правил. Запрошуємо до участі усіх учасників дорожнього руху: пішоходів, водіїв, велосипедистів, пасажирів тощо. Додавайте хештеги #SaveLives #ЯєБезпека #ЦГЗ #SpeakUp. Найкращі відео ми публікуватимемо на офіційних сторінках ЦГЗ в соцмережах. 

Флешмоб стартує сьогодні і тривадиме до 12 травня включно. Підключайтеся, запрошуйте знайомих, почнемо безпеку із себе.

Безпека на дорогах - це відповідальність кожного з нас. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ