Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 7 по 9 липня у селі Зашків жовківського району відбудеться фестиваль інтелектуальних ігор “Інтелект-camp: Зашків-2006”.

Протягом трьох днів - 7, 8 та 9 липня  у селі Зашків, що на Жовківщині, відбудеться чи не вперше у Західній Україні фестиваль інтелектуальних ігор “Інтелект-camp: Зашків-2006”. Фестиваль присвячений 115-й річниці пам’яті велетня українського духу Євгена Коновальця. Метою даного свята - донести молоді один з етапів нашої історії, а також популяризувати культурно-мистецькі цінності українського народу.
Організаторами даного заходу є Управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації та молодіжні центри ім. Євгена Коновальця.
 Учасники свята - представники громадських та культурно-освітніх організацій Львівської, Івано-Франківської, Рівненської та Закарпатської областей. Загалом зголосилось біля 50 учасників змагань.
 Святкова програма передбачає такі види інтелектуальних ігор, як “Брейн-ринг”, “Що? Де? Коли?”, “Своя гра” та “Ерудит-квартет”. 6 фіналістів змагань візьмуть участь у фінальній грі телеверсії “Інтелект-казино”. Проходитимуть змагання у зашківському Будинку культури, а самі учасники свята розіб’ють намети на зеленій галявині. Поміж тим  відбудеться святкування давнього християнського свята Івана Купала, проводитимуть спортивні ігри з футболу та волейболу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ