Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

З 90 депутатів Львівської міськради лише 16 не побоялися «засвітити» свої статки

Шістнадцять депутатів Львівської міської ради станом на 16.00 7 лютого відгукнулися на акцію телеканалу ZIK і заповнили декларації, які журналісти телеканалу роздавали перед початком сесії міськради 27 січня. Про це Гал-інфо розповів Генеральний продюсер телеканалу Дмитро Добродомов.

Під час акції «Хочеш щасливого віку – здай декларацію ZIK-у!» пропозицію задекларувати свої статки і бланк декларації отримали 83 обранці. Заповнили – 16. «Завтра, 8 лютого, останній день, коли вони ще можуть донести декларації, а в середу в ефірі програми «Хто тут живе?» ми оголосимо про підсумки акції, хто з депутатів найбільш відкритий, у кого які статки», – сказав Дмитро Добродомов.

Серед депутатів, які задекларували свої доходи, є представник фракції Партії регіонів Тадей Едер, свободівці Юрій Михальчишин та Василь Павлюк, порист Петро Адамик, представник «Нашої України» Олексій Луців, «України Соборної» Володимир Гіняк та інші. Найбільші прибутки наразі задекларували Володимир Гірняк та Петро Адамик.

А героєм програми «Хто тут живе?», як стало відомо Гал-інфо, має стати один з керівників Львівської митниці. Є інформація, що це буде не хто інший, як Клавдія Кудикіна, яку підозрюють в отриманні хабара у 7 тис. доларів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ