Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

З будівельниками стадіону Євро-2012, які оголосили страйк, розрахуються до 30 листопада

Уже перераховано 4 млн 300 тис грн, до вівторка цими грішми повністю розрахуються із будівельниками стадіону у Львові. Про це сьогодні, 26 листопада, на прес-конференції у Львові повідомив директор ТзОВ «Альткомкиївбуд» Василь Огороднік.

«На об’єкті працює 16 субпідрядних організацій. Одна з цих організація вирішила з’ясувати, чому вчасно не заплатили заробітну плату, але люди не пікетували, вони просто вийшли в центр поля і поговорили зі мною. Я їм все пояснив, і вони пішли далі працювати. Звичайно, є проблеми локального рівня, але вони всі швидко в оперативному режимі вирішуються, а будівництво триває. «Комфортбуд» проводить роботи на об’єкті і жодного зриву графіку нема», - додав Василь Огороднік.

Володимир Шадрін, генеральний директор ДП «Дирекції з будівництва об’єктів до ЄВРО-2012» від імені замовника заявив: «У нас не виникає фінансових питань. До вівторка (30 листиопада) ми повністю розрахуємося із будівельниками». Він також підтвердив і те, що в листопаді була затримка із виплатою заробітної плати на кілька тижнів, але також наголосив, що у договорі з робітниками прописана можлива затримка з виплатами до 60 днів.

На будівництві євростадіону працює 950 чоловік, з них 150 – будівельники «Комфортбуду». Середня заробітна плата становить до 4 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ