Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З бюджету міста „Львівводоканалу” виділено 206 тисяч гривень

Міський голова Львова андрій Садовий своїм розпорядженням „Про фінансування ЛМКП „Львівводоканал” доручив виділити з бюджету розвитку міського бюджету м. Львова управлінню інженерного господарства 206,1 тис. грн за КФК 180409 КЕК 2410 як внесок органів місцевого самоврядування у статутний фонд ЛМКП “Львівводоканал“ на співфінансування Проекту водопостачання і каналізації м. Львова, що фінансується Міжнародним банком реконструкції та розвитку, в частині сплати податку на додану вартість за обладнання, що ввозиться на митну територію України.
Управлінню інженерного господарства було доручено забезпечити цільове використання коштів. Відповідальний - начальник управління інженерного господарства.  Контроль за виконанням розпорядження покладено на першого заступника міського голови. Повідомляє сайт Львівської міської ради.
 Нагадаємо, позику Світового банку на програму водозабезпечення Львів має освоїти до 31 грудня 2006 року, а платежі за позикою виплачуються вже з жовтня. Розмір позики - близько 12 млн дол. США.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ