Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З бюджету розвитку „Львівводоканалу” виділили 78 тисяч гривень

ЛМКП “Львівводоканал” з бюджету розвитку міського бюджету виділили 78 тис. грн на співфінансування Проекту водопостачання і каналізації м. Львова, що фінанасується Міжнародним Банком реконструкції та розвитку. Відповідне розпорядженя підписав міський голова Андрій Садовий. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
     Кошти виділили як внесок органів місцевого самоврядування у статутний фонд даного комунального підприємства для сплати податку на додану вартість за обладнання, що ввозиться на митну територію України.
Надходження обладнання для каналізаційних очисних споруд відбувається згідно з контрактуом між ЛМКП “Львівводоканал” і фірмою RMT Industrie- und Elektrotechnik GmbH (Німеччина) №LP-WW-02C “Поставка насосів та супутнього обладнання для головної насосної станції каналізаційних очисних споруд” на суму 2,056 млн євро.
На 18.12.2006 р. на митний  ліцензійний склад у смт Запитів поставлено 12 машин з обладнанням (насоси, засувки, трансформатори, зворотні клапани та ін) для каналізаційних очисних споруд. Очікується прибуття ще двох машин та контейнера. Загальна сума ще не відшкодованого ПДВ – 2 млн грн. Як очікується, ці кошти будуть виділені для «Львівводоканалу» з міського бюджету.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ