Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З міського бюджету виділено 399 тис. грн на зрізання 665 найбільш небезпечних дерев

Уже запланований перший етап робіт із зрізки аварійних дерев у місті – про це  повідомив начальник управління інженерного господарства Іван Онисковець.

Протягом першого етапу планується зрізати 665 найбільш небезпечних дерев, для чого із міського бюджету виділено 399 тис. грн. Зрізку аварійних дерев будуть проводити районні адміністрації (сквери, внутріквартальні та придорожні дерева), управління інженерного господарства (парки та лісопарки), управління освіти (дошкільні та шкільні дитячі заклади), управління охорони здоров’я (поліклініки та лікарні). Про це повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Нагадаємо, внаслідок падіння дерева 28 квітня у парку ім І. Франка постраждало двоє осіб, тому міський голова Львова дав розпорядження створити комісію, котрій було доручено вжити заходів щодо опікування та надання необхідної допомого потерпілим, а також терміново обстежити місце події, встановити причини та обставини падіння дерева, спланувати заходи щодо недопущення виникнення подібних випадків.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ