Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З міст України лише Львів та Київ беруть досить активну участь у найрізноманітніших міжнародних форумах та конференціях цивільної авіації - Олександр Загрева

Цивільна авіація Львова, одержавши зараз нове дихання, досить активно розпочала розвиватися. Таку думку висловив генеральний директор Львівського аеропорту Олександр Загрева, коментуючи кореспонденту  „Гал-info” відкриття нових авіарейсів зі Львова у країни Європи. 

 „Відкриття нових авіарейсів Львів-Барселона та Львів-Тімішоари досить позитивно впливає на співпрацю представників нашого регіону з цими містами, і з другого боку - це зближує в прямому й переносному значенні наші держави загалом. Інтегруючись таким чином в країни ЄС, Львів поряд з Києвом вперше бере досить активну участь у найрізноманітніших міжнародних форумах та конференціях представників цивільної авіації. Наприклад, наприкінці минулого місяця в м. Монреаль (Канада) відбулася міжнародна конференція „Розгляду глобальних питань розвитку авіатранспорту”, в котрій активну участь брали львів’яни. Представниками цивільної авіації було розглянуто та обговорено ряд питань стосовно перешкод та переваг, які існують у роботі як аеропортів країн Європейського Союзу, так і у роботі Львівського аеропорту”, – зазначає Олександр Загрева.
 Окрім цього, Олександр Загрева  розповів, що представники Львівського аеропорту попередньо брали участь у 11-му щорічній „Центрально-Європейсько-Американській конференції з питань інфраструктури аеропортів”: „Ми мали можливість зустрітись з основними управлінськими представниками Америки та Європи та обговорити авіаційні напрямки щодо розвитку та сприяння експорту авіаційних послуг”, – додає гендиректор Львівського аеропорту.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ