Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З нагоди 60-річчя ЗОКу вийшов у світ короткий історичний нарис «Надійність, честь, слава»

З нагоди 60-річчя Західного оперативного командування група офіцерів штабу та журналісти газети Міністерства оборони України «Армія України» випустили у світ короткий історичний нарис «Надійність, честь, слава» — про це повідомили у прес-центрі ЗОКу. Редакційну колегію очолив начальник управління з гуманітарних питань ЗОК генерал-майор Віктор Омельченко.
На відміну від попередніх нарисів, що присвячувались 50-й та 55-й річницям від дня утворення оперативного командування, нова книжка складається з окремих розділів. Перша частина розповідає про історію утворення Прикарпатського військового округу, друга — детально описує український період. Цікавим та насиченим є третій розділ, в якому представлена діяльність штабу, управлінь, відділів і служб, частин і установ ЗОК в роки незалежності України. Вперше на сторінках історичного нарису з’явилась інформація про співпрацю військових з «четвертою владою» — засобами масової інформації.
«Надійність, честь, слава» вийшла обмеженим тиражем, який становить лише 2000 примірників. Книжка дуже корисна для військового читача та пізнавальна для тих, хто цікавиться сучасною військовою історією. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ