Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З нагоди Дня хворого Владика Ігор Возьняк відвідає пацієнтів Львівської обласної психіатричної лікарні та хворих дітей Обласної дитячої спеціалізованої лікарні

У Постанові Позачергового Синоду Єпископів Києво – Галицької Митрополії УГКЦ від 16 січня 2006 року було зазначено, що в Неділю розслабленого (четверта неділя після Великодня) є днем відзначення Дня Хворого у Києво - Галицькій Митрополії УГКЦ. Про це повідомляє прес-секретаріат глави УГКЦ. Беручи до уваги цю постанову, у Львівській Архиєпархії із благословення Високопреосвященішого Владики Ігоря Возьняка в цей день відбудуться різні заходи.

Так, 12 травня, в Управі Українського Лікарського Товариства відбудеться зустріч медичних працівників, на яку запрошені лікарі, лікарські товариства, капелани та душпастирі закладів охорони здоров’я. Зокрема, тут будуть порушуватися такі питання, як «Антропологічно-богословський аналіз апостольського листа Святішого Отця Івана Павла ІІ „Медична деонтологія та страждання людини в наслідок психічного захворювання” та інші.
13 травня Високопреосвященний Владика Ігор відвідає хворих у Львівській Обласній Клінічній Психіатричній Лікарні та хворих дітей Обласної Дитячої Спеціалізованої Клінічної Лікарні. Крім цього, хворих людей будуть відвідувати волонтери від Комісії Родини Львівської Архиєпархії УГКЦ.
Також Владика закликав священиків відвідати лікувальні заклади на території кожної парафії та важкохворих людей і уділити їм Святих Таїнств, особливо Єлеопомазання.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ