Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З нагоди Дня міста та 140-річчя заводу НПК „Галичина” у Дрогобичі відкрито музей нафтовидобутку та нафтопереробки

У Дрогобичі з нагоди Дня міста та 140-річчя заводу НПК „Галичина” відкрито музей нафтовидобутку та нафтопереробки. Про це кореспонденту «Гал info» повідомив директор НПК „Галичина” Олександр Лазорко.
 Він також розповів, що протягом тижня на головних площах Дрогобича відбуватимуться різноманітні концерти, приурочені до Дня міста. А сьогодні, 21 вересня, розпочалися урочистості до стосорокаріччя заводу. «У рамках святкування сьогодні також буде представлено широкому загалу випущену нами книжку, у якій розповідається вся історія НПК «Галичина». Саме у цій книжці можна буде довідатися про видобуток та переробку нафти ще у минулих століттях, адже наше підприємство є найстарішим у цій галузі», - додає Олександр Лазорко.   
 У святкових заходах, присвячених 915-й річниці Дрогобича та 140-річчю заводу НПК ”Галичина”, взяли участь заступник голови Львівської ОДА з гуманітарних питань Тарас Батенко, голова Дрогобицької РДА Михайло Кравець, голова правління „Укрнафти” Ігор Палиця, заступник голови правління «Укрнафти» по транспортуванню та перевезенню нафтопродуктів Володимир Проценко, голова правління «Черкаси нафтопродукти» Олександр Гончаров, голова правління «Київ нафтопродукти» Олексій Плакасов та директор Чернівецького «Машзаводу» Віктор Сідляр.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ