Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З нагоди Дня міста у Тернополі відкрили на Алеї зірок ще 4 зірки

фото -
фото - "Суспільне"
фото -
фото - "Суспільне"
фото -
фото - "Суспільне"
1/3
До Алеї зірок у Тернополі додали зірки Героям Чорнобиля, засновнику муніципального Галицького оркестру Василю Феленчаку, поету Олегу Герману та патріарху Української греко-католицької церкви Святославу Шевчуку.

Про це інформує "Суспільне".

Першою відкрили зірку чорнобильцям. Голова обласної спілки Олександр Деркач каже, тут відтепер зможуть зустрічатися члени спілки:

"Я вже так людям анонсував, що тепер будемо зустрічатися не біля «Молока», хоча це слово також не будемо забувати, а біля нашої зірочки. Ідея створити цю зірку була давно. Але цього року якраз 35 річниця Чорнобильської трагедії і тому так "підігнали" під цю дату".

За свою зірку Василь Феленчак подякував членам оркестру:

"Та зірка "Феленчак" – це умовно. За нею стоїть 30-річна робота колективу. Цей колектив по праву є візиткою Тернополя, і це факт".

Бронзові зірки у вигляді квітки терену відкривають на День міста 10 років поспіль, розповіла начальниця управління культури міста Світлана Козелко. За її словами, відтак на сьогодні на алеї є 35 зірок. Претендентів на цю зірку подають громадські об’єднання та організації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ