Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З нагоди Дня університету в ЛНУ ім. Франка нагородять найкращих викладачів та аспірантів

Сьогодні, 11 жовтня 2006 року, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбудеться Урочисте засідання Вченої ради з нагоди Дня університету, під час якого відбудеться вручення диплому Почесного доктора, дипломів Заслужених професорів ЛНУ ім. Франка та нагородження науково-педадогічних працівників і співробітників.
Програма святкувань з нагоди Дня Університету передбачає проведення з 3 по 14 жовтня 2006 року святкових заходів на факультетах, у коледжах та інших структурних підрозділах Університету. Також відбудеться відкриття виставок, презентації нових друкованих видань науково-педадогічних працівників і студентів; пройдуть також «круглі столи», конференції, екскурсії, змагання з різних видів спорту серед студентів Університету.
Так, зокрема, сьогодні відбудеться вистава «Мистецтво жити» (за творами Івана Франка); виставка творів Івана Франка та книг про життя і творчість письменника, студентська наукова конференція.
12 жовтня пройде конкурс «Таланти біологічного факультету», лірично-поетична композиція «Чого являєшся мені у сні?» до 150-річчя від дня народження Івана Франка.
13 жовтня майстер-клас «Місія нашої професії»: зустріч із журналістом Миколою Вереснем.
14 жовтня змагання з шахів серед студентів Університету, а також турнір з міні-футболу між командами професорсько-викладацькими командами факультетів, присвячений 63-й річниці УПА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ