Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З нагоди професійного дня найкращих фахівців ВАТ „Львівгаз” нагородили почесними грамотами

З нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості, який щороку припадає на другу неділю вересня, за вагомий вклад у розбудову галузі двоє фахівців ВАТ «Львівгаз» були відзначені почесними грамотами НАК «Нафтогаз України», а робота ще трьох працівників була відзначена почесними грамотами ДК «Газ України». Повідомили в прес-службі ВАТ „Львівгаз”.

Серед нагороджених – начальник відділу режимів газопостачання і аналізу втрат газу Світлана Дема. Свій шлях у газовій промисловості вона розпочала з рядового контролера; потім навчалася, була інженером і начальником сектору. В її трудовій книжці зазначено лише одне місце роботи – «Львівгаз», на якому вона працює вже тридцять четвертий рік. Також нагородили начальника Стрийського УЕГГ Володимира Кармана. Розпочавши свій трудовий шлях у газовій промисловості в 1973 році з майстра, він тривалий час працював інженером, потім головним інженером і врешті став начальником районної філії ВАТ «Львівгаз».
Поряд із досвідченими газовиками на підприємстві працює і молодь, робота якої заслужила на відзнаку. Почесну грамоту від ДК «Газ України» отримав 22-річний слюсар внутрібудинкового газового обладнання дільниці Сихівського району УЕГГ м. Львова Роман Чернокоз.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ