Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З нагоди річниці візиту Святішого Отця Івана Павла ІІ до України у львівському катедральному соборі Успіння Пресвятої Діви Марії буде відправлена урочиста Служба Божа

З нагоди п’ятої річниці візиту до України Святішого Отця Івана Павла ІІ, який відбувався з 23 по 27 червня 2001 року в країні відбудуться різноманітні світські та релігійні заходи. Зокрема, найголовнішими релігійними заходами стануть урочисті Служби Божі, які будуть відправлені в головних римо-католицьких храмах Києва та Львова. Про це повідомляє Католицький інформаційний центр.

27 червня 2006 року в львівському кафедральному соборіУспіння Пресвятої Діви Марії буде відправлена урочиста Служба Божа, під час якої співслужитиме також кардинал Станіслав Наги. Кардинал Станіслав Наги запрошений з Польщі до України львівським архієпископом митрополитом кардиналом Мар’яном Яворським з нагоди святкування 5-ї річниці візиту Папи Римського Івана Павла ІІ до України. Під час урочистої Служби Божої в львівському кафедральному соборі кардинал Наги виголосить проповідь на тему «Роль і значення пастирського візиту Святішого Отця на Україну».
Нагадаємо, у червні 2001 року Папа Іван Павло ІІ побував з візитом у Львові, де перебував три дні і проголосив блаженними 27 українців - греко-католиків, також він мав зустріч з українською молоддю.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ