Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З нового року львівським патрульним збільшили зарплату (доповнено)

З 2018 року львівським патрульним збільшили зарплату на 2000 гривень - тепер вона становить 10 100 грн. Про це повідомив начальник Управління патрульної поліції у Львівській області Роман Пилипенко, передає кореспондентка Гал-інфо.
Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

Таку інформацію Роман Пилипенко надав журналістці Гал-інфо під час урочистостей з нагоди присяги новобранців Управління, які відбулись сьогодні, 2 лютого, у Львові.

Начальник Управління також наголосив, що незважаючи на підвищення зарплати, патрульних все одно не вистачає, бо зараз відбувається розширення підрозділів. У зв'язку з цим, до патрульної служби Львівщини оголошено набір на постійній основі.

"Нам бракує певної кількості поліцейських, тому що ми плануємо збільшувати підрозділ тактичного реагування, а також підрозділи, які патрулюють дороги державного та міжнародного значення, посилити охорону пунктів перетину державного кордону і збільшити кількість піших патрулів. Відповідно у нас відкритий набір на постійній основі і найближчі півроку ми не плануємо його закривати", - пояснив службовець.

За його словами, зараз на навчанні перебуває близько 130 слухачів, які щомісяця поповнюватимуть лави Управління. 

"Ми сподіваємось, що до кінця 2018 року, штат наших працівників становитиме близько 1100 інспекторів. Зараз їх є близько 780 осіб", - підсумував Роман Пилипенко.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ