Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З обласного бюджету на підтримку діяльності громадських організацій ветеранів та інвалідів Львівщини цьогоріч виділили 200 тис. грн

Днями відбулося засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань охорони здоров'я, материнства та соціального захисту. На засіданні комісії розглянуто проект Програми здійснення видатків на поховання учасників національно-визвольних змагань на 2008 рік, яку представило головне управління праці та соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації. Депутати погодили проект та скерували його на розгляд постійної комісії Львівської обласної ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.
Також депутати розглянули та погодили розподіл коштів обласного бюджету на соціально-фінансову підтримку діяльності громадських організацій ветеранів та інвалідів Львівщини у 2008 році. Усього цього року в обласному бюджеті закладено на підтримку діяльності таких організацій 200 тис. грн.
Комісія розглянула і затвердила цільові Програми забезпечення підготовки високопрофесійних кадрів для установ охорони здоров'я у Львівському державному медичному коледжі ім. Андрея Крупинського, Вищому навчальному комунальному закладі “Львівський медичний коледж післядипломної освіти”, Самбірському та Бориславському медичних училищах.
На завершення депутати розглянули 16 звернень громадян, установ та організацій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ