Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З партійного офісу БЮТ у Самборі вкрали державний та партійний прапори

Цими вихідними невідомі викрали з партійного офісу БЮТ у Самборі державний та партійний прапори. Інцидент стався уночі 20 липня - з неділі на понеділок, – повідомила прес-служба ЛОО БЮТ.

За словами голови Самбірської районної організації партії «ВО Батьківщина» Ігоря Максиміва, БЮТ звернувся щодо інциденту у правоохоронні органи. Відповідну заяву написано у Самбірський міськвідділ міліції, працівники якого уже оглянули місце злочину та склали відповідний акт.

«Безперечно, цей факт свідчить про те, що виборча кампанія реально почалась. І наші політичні конкуренти вкотре засвідчили, що вони не готові до відкритої дискусії, а шкодять ночами як дрібні злодюжки. Прикро, що це сталося у славному патріотичному місті Самборі. Нещодавно Верховна Рада України прийняла закон про відповідальність за наругу над державними символами. Прапори Блоку Юлії Тимошенко бували і не у таких політичних перипетіях, не один прапор «Батьківщини» був навіть пошматований під час акцій «Україна без Кучми». А щодо державного прапора, то ми переконані, що самбірські правоохоронці розслідують цей злочин. Виборчу кампанію ми повинні вести цивілізовано, змагаючись ідеями, а не розбитими шибками партійних офісів та тим, хто голосніше крикне «Ганьба!»», – наголосив заступник голови Львівської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Андрій Болкун.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ