Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З початку 2006 року ДПА у Львівській області порушила 14 кримінальних справ на суму доходів, отриманих злочинним шляхом -33,1 млн грн

З початку 2006 року управлінням боротьби з відмиванням доходів, отриманих злочинним шляхом, ДПА у Львівській області   порушено 14 кримінальних справ на суму доходів, виявлених легалізованих доходів, отриманих злочинним шляхом  - 33,1 млн грн. Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.   
                                                                                  
З метою відшкодування завданих державі збитків по порушених кримінальних справах у 2006 році вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 46 тисяч гривень.
Цього року працівники управління провели дослідження  фінансово-господарської діяльності по шести суб’єктах підприємницької діяльності в результаті яких виявлено легалізований дохід в сумі 79,4 млн грн. Ці матеріали скеровані в слідчий відділ податкової міліції ДПА у Львівській області з ознаками злочину по ст. 209 ККУ.
На виконання завдань поставлених Президентом України, урядом та керівництвом ДПАУ щодо руйнування схем легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, та з метою забезпечення надходження коштів до бюджету працівники управління боротьби з відмиванням доходів, отриманих злочинним шляхом, ДПА у Львівській області провели низку організаційних та практичних заходів, а саме: донараховано до бюджету – 509,2 тис. грн; стягнуто до бюджету – 212,2 тис. грн; контрольно-перевірочна робота – 196,2 тис. грн;
стягнення по кримінальних справах – 16 тис. грн.
У цьому році проведено 16 документальних перевірок суб’єктів підприємницької діяльності спільно з управлінням аудиту та 14 позапланових перевірок на виконання доручень та постанов слідчих в ході розслідування  кримінальної справи,  а також 26 зустрічних перевірок, в т. ч. 16 – при проведені документальних перевірок та 10 – по запитах з інших областей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ