Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З початку 2006 року працівниками підрозділу РУБК проведено 80 службових розслідувань та перевірок

З початку 2006 року працівниками підрозділу РУБК складено 10 протоколів про адміністративні порушення. На їхній підставі за рішеннями судів до адміністративної відповідальності притягнуто 10 посадових осіб. Також порушено 7 кримінальних справ -  повідомляє сайт Державної податкової адміністрації у Львівській області.
Загалом, за вказаний період працівниками РУБК проведено 80 службових розслідувань та перевірок. За їхніми результатами до дисциплінарної відповідальності притягнуто 14 осіб, з яких 5 звільнено. Разом з тим розглянуто 36 звернень юридичних осіб, 16 з яких знайшли своє повне або часткове підтвердження.
Для забезпечення законних прав та інтересів громадян і юридичних осіб, своєчасного реагування на проблемні питання з початку року розглянуто 17 звернень громадян, з яких підтвердилось або частково підтвердилось 4. Серед звернень 5 визнано анонімними.
Аби запобігти корупційним діянням та іншим правопорушенням, пов’язаним з корупцією, за вказаний період у колективах податківців проведено 99 бесід та лекцій з антикорупційної тематики.
Так, за перше півріччя 2006 року стосовно працівників податкової служби скоєно 8 протиправних дій, з них 1 пов’язана безпосередньо з виконанням податківцями службових обов’язків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ