Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З початку 2006 року введено в експлуатацію шість нових АЗК «ОККО»

З початку 2006 року було введено в експлуатацію 6 нових АЗК «ОККО», з них 2 комплекси у Львівській області (м.Бібрка та м.Хирів). Про це повідомили в прес-службі концерну „Галнафтогаз”.
«Погодні умови початку року чаток року внесли незначні корективи в плани здачі АЗС, – зазначив директор з розвитку ВАТ «Концерн Галнафтогаз» Юрій Крюков. – Загалом у 2006 році ми плануємо ввести в екплуатацію 60 АЗК «ОККО», з них 30 – нових, а ще 30 реконструюйовані існуючі. Значна частина нових комплексів «ОККО» припадатиме на східні, південні та центральні області України».
В найближчі дні планується відкриття нових АЗК «ОККО» в Яремче (Івано-Франківська обл), Чорткові (Тернопільська обл) та Східниці (Львівська обл).
ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 122 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить понад 180 АЗС і 15 нафтобаз у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій, Волинській, Кіровоградській, Харківській та Чернігівській областях, а також у Києві. Статутний капітал Концерну – 160 млн грн.
Консолідований чистий прибуток “Концерну Галнафтогаз” за 2005 рік становить  37,6  млн грн. За 2005 рік EBITDA компанії становить 97,9 млн грн (2004 р. - 49,8 млн грн).
Капіталізація «Концерну Галнафтогаз», відповідно до останніх угод з акціями компанії (ПФТС), становить 200-220 млн. дол. США.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ