Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

З початку доби на дорогах Львівщини одна особа загинула та 11 травмовано

Відділ комунікації поліції Львівської області закликає усіх учасників дорожнього руху бути вкрай обережними, очікується погіршення погодних умов.

В умовах, коли проїзна частина мокра та слизька, а видимість обмежена, для водіїв та пішоходів зростають ризики стати учасниками дорожньо-транспортної пригоди. Зокрема сьогодні, 2 січня, на автодорогах Львова та області вже сталися 18 ДТП, з яких 9 – з постраждалими. Внаслідок автопригод одна особа загинула, ще 11 людей отримали тілесні ушкодження.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, громадян закликають бути максимально уважними за кермом та ретельно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху. Водіям рекоменують безпечну швидкість, маневрувати акуратно, особливо на слизькій дорозі. Обов’язково вмикати світло фар, щоб краще позначити себе на проїзній частині, та сигнали повороту при зміні напрямку руху. Наближаючись до пішохідних переходів або нерегульованих перехресть, уважно стежити за ситуацією на дорозі та розраховувати гальмівний шлях. Також варто не забувати про ремені безпеки.

Пішоходам варто переходити дорогу лише у призначеному місці. Перед тим, як вийти на проїзну частину, переконатись, що не наближається автомобіль, а також у тому, що водій зможе зупинити транспортний засіб, не вдаючись до екстреного гальмування. Якщо очевидно, що такої можливості у водія немає, краще зачекати зайву хвилину і зберегти своє життя та здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ