Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З початку лютого тариф на проїзд у львівських маршрутках – 2 грн

З початку лютого тариф на проїзд у Львівських маршрутках становитиме 2 гривні, - про це сьогодні, 21 січня, на брифінгу повідомила Наталя Павлюк - директор департаменту житлового господарства на інфраструктури Львівського міської ради.

Питання про коригування плати за проїзд у львівських маршрутках буде розглянуто на виконкомі наступної п’ятниці, 28 січня.

«Перевізники погодились з тарифом 2 гривні. Звичайно, вони не дуже задоволені тим, що коригування відбудеться аж у лютому, але ми домовились. До того ж наші німецькі колеги провели у Львові дослідження і з’ясували, що третина львів’ян готова до тарифу 2 гривні», - прокоментувала питання Наталя Андріївна.

«І треба бути готовими до того, що протягом місяця міська рада запровадить систему квитків у міському транспорті, адже невдовзі в львівських маршрутках з’являться контролери, що будуть перевіряти пасажирські квитки», - наголосила директор департаменту житлового господарства на інфраструктури.

Нагадаємо. що на виконкомі 14 січня питання про коригування тарифу на проїзд так і не не було розглянуто, через що львівські перевізники вийшли на страйк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ