Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З початку навчального року у Львові виявлено 72 дитини, що під час уроків перебували в комп’ютерних клубах

Від початку навчального року до першого жовтня працівники відділу у справах неповнолітніх Львівської міської ради провели 10 рейдів для контролю за відвідуванням дітьми школи. У результаті рейдів було виявлено 72 дитини під час уроків у комп’ютерних клубах. Шестеро з них було поміщено до притулку. Про це „Гал-іnfо” повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

Рейд «Урок», який проводиться на виконання Програми подолання дитячої безпритульності та бездоглядності, проходить у три етапи.
Протягом 20 серпня - 1 вересня відділ надавав допомогу соціально незахищеним дітям - 65 дітей отримали  допомогу на суму 5 тис. 720 грн.
До 10 вересня працівники проводили перевірку дітей у закладах освіти, які приступили чи не приступили з якихось причин до навчання. Було виявлено, що до навчання у місті не приступило 145 дітей: 19 – з матеріально-фінансових причин, 21 – невиконання батьками належно своїх обов’язків, 21 – самовільне залишення закладів освіти, 14 – з інших причин.
Зараз оперативна група відділу у справах неповнолітніх проводить чергові рейди для виявлення дітей, які пропускають уроки у школі.
Загалом від початку 2006 року відділ провів 66 рейдів “Урок” і виявив 228 дітей, 17 з них поміщено до притулку.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ