З початку року на Львівщині виробили 126 тисяч тонн мяса та 783 мільйона яєць
Слухай онлайн
Економіка

З початку року на Львівщині виробили 12,6 тисяч тонн м’яса та 78,3 мільйона яєць

Індекс обсягів валової продукції сільського господарства області за січень-лютий 2006 року до січня-лютого торік становив 104,7% (за аналогічний період 2005 року – 95,6%). Збільшення обсягу продукції сільського господарства у вартісній оцінці відбулося внаслідок зростання виробництва у сільськогосподарських підприємствах на 51,8% (за січень-лютий 2005 року – на 11,1%), тоді як у господарствах населення спостерігається скорочення на 4,1% (торік – на 6,8%). Про це „Гал-info” повідомили в Головному управлінні статистики у Львівській області.
У всіх категоріях господарств за січень-лютий 2006 року вироблено 12,6 тис.тонн м’яса (реалізовано на забій худоби та птиці у живій вазі), що на 9,6% більше відповідного періоду торік; 56,3 тис.тонн молока, що на 3,1% менше; 78,3 млн штук яєць від усіх видів птиці, що на 3,2% більше. Збільшення виробництва продуктів тваринництва в області порівняно до січня-лютого 2005 року відбулося за рахунок сільськогосподарських підприємств, а саме: м’яса – у 2,1 раза, молока – на 6,3% та яєць – на 10,1%. У господарствах населення спостерігається зниження із виробництва м’яса – на 5%, молока – на 3,6% та зростання виробництва яєць на 0,4%.
Виробництво продукції тваринництва в області забезпечено, в основному, за рахунок господарств населення, проте їх частка в загальнообласному виробництві дещо знизилась. За січень-лютий поточного року частка господарств населення в загальному обсязі виробництва м’яса становила 75,4% (за відповідний період 2005 року – 87%), молока – відповідно 94% і 94,5%, яєць – 69,5% і 71,4%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...