Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З початку року на підприємствах Сокальського району на 3,8 млн грн зменшилась заборгованість по заробітній платі

Нещодавно відбулося засідання Колегії Сокальської райдержадміністрації, яке провів  голова Сокальської райдержадміністрації Олексій Кінах. На Колегії розглядалася низка питань. Серед них йшлося про   виконання бюджету району за 9 місяців 2006 року, підсумки роботи територіально-господарського комплексу району за 9 місяців 2006 року та про  хід виконання Програми соціально-економічного і культурного розвитку району на 2006 рік.

Зокрема, за 9 місяців 2006 року до зведеного бюджету надійшло 47 млн 792 тис. грн, що становить 107,3% планових показників. З них до  державного бюджету надійшло 18 млн 420 тис. грн,  а до місцевого – 21 млн 77 тис. грн. Заборгованість по заробітній платі на підприємствах району зменшилась порівняно з початком року на 3 млн 800 тис. грн.
 На засіданні члени Колегії зобов’язали фінансове управління, казначейство, ДПІ, голів місцевих рад району посилити контроль за своєчасним надходженням платежів до бюджету, а також ДПІ забезпечити погашення недоїмки по платежах до бюджету. А голів місцевих рад погасити заборгованість по платі за землю та за оренду приміщень. Повідомили „Гал-іnfо” в управлінні з питань внутрішньої політики ЛОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ