Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З початку року податківцями виявлено 281 факт необґрунтованої заяви на відшкодування ПДВ з бюджету на суму понад 27 млн грн

Станом на 1 жовтня 2006 року в ході проведених перевірок суб’єктів підприємницької діяльності (СПД) підрозділами податкової міліції ДПА у Львівській області виявлено 281 факт необґрунтованої заяви на відшкодування ПДВ з бюджету на суму понад 27 млн грн. Про це “Гал-info” повідомила прес-служба ДПА у Львівській області.

За результатами перевірок з питання правомірності формування податкового кредиту з ПДВ, що проводились за участю підрозділів податкової міліції ДПА у Львівській області, протягом 2006 року порушено 15 кримінальних справ, з яких за ч. 3 ст. 212 КК України – 8.
Також в ході проведених перевірок СПД виявлено 11 фактів незаконного відшкодування ПДВ з бюджету за минулі роки на суму 8,5 млн грн, по яких донараховано 4,7 млн грн та порушено 14 кримінальних справ.
У результаті проведених працівниками податкової міліції та митниці спільних заходів не допущено здійснення псевдоекспортних операцій протягом 2006 року.
За наслідками відпрацювання псевдоекспортних операцій, проведених протягом 2003-2004 років, в поточному році порушено 3 кримінальні справи по ч. 3 ст. 212 КК України відносно службових осіб СПД, які здійснювали „псевдоекспортні” операції з метою безпідставного формування податкового кредиту. У вересні по псевдоекспортних операціях також порушено кримінальну справу за ст.191 КК України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ