Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З початку року у Музей історії Львівської залізниці провели 90 екскурсій

Музей історії Львівської залізниці посідає чільне місце на туристичній карті міста Лева, - інформує прес-центр Львівської залізниці.

Торік із його експозицією, в якій закарбовано початок, етапи становлення та розвитку Львівської залізниці, ознайомилося близько тисячі осіб у складі 196 екскурсійних груп. Із початку цього року у залізничному музеї вже провели майже 90 екскурсій для гостей міста. Загалом за час роботи у скарбниці історії Львівської магістралі побували туристи з усіх країн Європи, а також зі США, Канади, Бразилії, Аргентини, Японії, Китаю, Індії та Австралії.

А напередодні Міжнародного дня музеїв, який щороку відзначають 18 травня, Музей історії Львівської залізниці відвідала група студентів Краківського політехнічного університету, що вивчають спеціальність ʺзалізничний транспортʺ. Завідувач музею Роман Патик провів для гостей 2-годинну екскурсію, під час якої ознайомив їх із основними віхами понад 155-річної історії розвитку залізниці. Екскурсія викликала жвавий інтерес іноземних студентів, адже у львівському залізничному музеї серед інших презентований і польський період історії магістралі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ