Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

З початку вересня ВАТ „Кредобанк” розпочав впровадження системи ARIS

ВАТ „Кредобанк” цього місяця розпочинає впроваджувати систему ARIS (програмний інструментарій німецької компанії IDS Scheer). Про це повідомив прес-центр „Кредобанку”.

ARIS – це програмні засоби і  методологія, яка надає широкі можливості для розробки стратегії розвитку банку, здійснення опису, аналізу та оптимізації (ре-інжинірингу) бізнес-процесів, управління операційними ризиками, впровадження системи управління якістю, управління знаннями.
В результаті впровадження процесного підходу з використанням системи ARIS відбудеться посилення відповідальності за кінцевий результат процесів, а також скорочення витрат банку, терміну розробки та впровадження продуктів та послуг, часу навчання працівників; часу тривалості процесів. Буде знижено витрати на неякісні продукти,  сформується тісний зв’язок кожного працівника з системою стратегічних цілей банку, також буде налагоджено  оперативний доступ та отримання змін по всій системі банку щодо актуальної інформації різних рівнів про банківські продукти, нормативні документи та бізнес-процеси (процедури, технології). Також буде забезпечено прозорість та зрозумілість технологій, які застосовують у банку.
На початковому етапі проекту впровадження інструментарію ARIS ВАТ „Кредобанк” планує: створити єдину базу знань банку про продукти, послуги та технології обслуговування клієнтів; здійснити опис та визначити ефективність основних бізнес-процесів банку та сформулювати напрямки та механізми їх оптимізації; забезпечити ефективне навчання працівників та уніфікувати виконання операцій у всій системі банку; здійснити впровадження механізму обрахунку собівартості та часу виконання бізнес-процесів; підготувати банк до впровадження автоматизованих систем класу ERP (планування використання ресурсів), CRM (управління взаємовідносинами з клієнтами) та Workflow (управління потоками робіт).
У перспективі ВАТ „Кредобанк”, використовуючи досвід та підтримку стратегічного інвестора, буде розвивати цей напрямок та впроваджувати більш складні інструменти ARIS, які вже ефективно працюють у PKO BP SA.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ