Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

З понад півсотні виявлених порушень - найбільше випадків незаконної агітаційної діяльності, – МВС

Міліція здійснює заходи з охорони громадського порядку під час виборів. З понад півсотні виявлених порушень - найбільше випадків незаконної агітаційної діяльності. Про це повідомив ДЗГ МВС України.

Працівники міліції здійснюють заходи щодо забезпечення охорони громадського порядку під час проведення виборів депутатів Верховної Ради АР Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня 2010 року.

Станом на 17.00 до органів внутрішніх справ надійшло 53 повідомлення про події, пов'язані з виборчим процесом. Найбільше - з Херсонської області, де зафіксовано 11 порушень. Також до ОВС надійшло 8 повідомлень з АР Крим, 7- з Київської області, по чотири повідомлення - із Запорізької та Сумської областей.

Виявлено 15 випадків незаконної агітаційної діяльності. Серед порушень також сім хуліганських проявів, сім спроб виносу бюлетенів з дільничних виборчих комісій. Зафіксовано 6 випадків втрати та недостачі бюлетенів. Задокументовано по чотири факти втручання в роботу виборчої комісії та пошкодження бюлетенів. Також мали місце по одному випадку такі порушення: повідомлення про підкуп виборців, підпал, виявлення агітаційних матеріалів, надрукованих з порушенням законодавства, втрата печатки.

На трьох дільницях - у Дніпропетровську, Івано-Франківську та в АР Крим зафіксовано смерть виборців.

Також міліцією зафіксовано три інші повідомлення про події, пов`язані з виборчим процесом, однак ця інформація не знайшла свого підтвердження під час виїзду слідчо-оперативної групи, або ж мала ознаки цивільно-правових відносин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ